ПАРТНЬОРИ

Съвместните усилия допринасят за развитието на всяка идея, начинание или мечта. През годините изградихме много приятелства, контакти и успешни партньорства. Благодарим на всеки един човек, който е бил част или е спомогнал за нашето развитие. В тази страница ще споделим някои от нашите основни партньори и искаме да благодарим искрено на всички, които по един или друг начин са допринесли за нашият успех!

ЕКСКЛУЗИВНИ ПАРТНЬОРИ

Баба Марта консултинг

Нашите приятели от „Баба Марта консултинг“ ни помогнаха със създаването на 1000 мартеници. Те бяха част от събитието „изплети мартеница“ и успяха да постигнат невероятен успех в разпространението на мартеници. Пожелаваме им успех във всички бъдещи начинания!

Hiking Wear България

Едно от най-важните неща, когато отиваме на поход, е да имаме съобразена екипировка, която да съотвества на маршрута, който сме избрали. Качествените продукти, които компанията „Hiking Wear“ предостави на нашият екип, гарантират удобоството и увеличаването на нашата сигурност по време на преходите.

Hiking GPS

Най-важното в една експедиция е безопасността на участниците в нея. Компанията на “Хайкинг GPS” се свърза с нас и ни предостави тракинг устройства, с които да следим маршрутите, както и текущата сателитна информация за нашето местоположение. Благодарим им за жеста и партньорството.

Искате да сe развиваме или работим заедно?

Ние сме отворенени към всякакви предложения за партньорство.
Попълни формата за контакт и нашия  екип ще се свърже с теб
в рамките на един работен ден.