Партньори на Мърчаево: БАЙК и РЪН

Второто ни състезание на Мърчаево Фън: Байк & Рън отново се провежда със съдействието на наши приятели и партньори. Без тях и усилията на всички доброволци много трудно бихме могли да се справим, за да оправдаем очакванията на всеки един от вас. Благодарим на абсолютно всички замесени по какъвто и да е начин с организацията на това събитие.

Баба Марта консултинг

Нашите приятели от „Баба Марта консултинг“ ни помогнаха със създаването на 1000 мартеници. Те бяха част от събитието „изплети мартеница“ и успяха да постигнат невероятен успех в разпространението на мартеници. Пожелаваме им успех във всички бъдещи начинания!

Hiking Wear България

Едно от най-важните неща, когато отиваме на поход, е да имаме съобразена екипировка, която да съотвества на маршрута, който сме избрали. Качествените продукти, които компанията „Hiking Wear“ предостави на нашият екип, гарантират удобоството и увеличаването на нашата сигурност по време на преходите.

Hiking GPS

Най-важното в една експедиция е безопасността на участниците в нея. Компанията на „Хайкинг GPS“ се свърза с нас и ни предостави тракинг устройства, с които да следим маршрутите, както и текущата сателитна информация за нашето местоположение. Благодарим им за жеста и партньорството.

Снимки от „Мърчаево: Байк и Рън 2019“

Време е За Ново Приключение!

Ние сме тук, за да отговорим на всички Ваши въпроси. 
Попълнете формата за контакт и нашият екип ще се свържем с Вас 
в рамките на един работен ден.